Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie (pagina 5)

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Je kunt bij ons ook (losse) smartphones vergelijken, en zowel abonnementen vergelijken met toestel, als abonnementen zonder toestel. Verder vind je op deze website handige reviews over Android apps.

 

Filter nieuws:

Een kijkje bij de Google Pixel smartphones

Op 4 oktober 2016 werd de eerste Google Pixel smartphone gelanceerd. In 2017 werd deze opgevolgd door Pixel 2, inmiddels zijn we toe aan versie 3. De Google Pixel smartphones concurreren met Apple en Samsung. Gebruikers kunnen rekenen op snelle updates van Google zelf. Welke voordelen hebben de Pixel toestellen tegenover andere merken?

  • Tuesday 30 January 2018 11:38

Tip: zo maak je een back-up van je Android telefoon

Het is belangrijk dat je met enige regelmaat een back-up maakt van jouw Android telefoon. Lees hier hoe je een back-up kunt maken van je Android telefoon.

  • Monday 29 January 2018 19:34

Tip: Zo vind je jouw gestolen Android telefoon

Waarschijnlijk verlies je je telefoon geen moment uit het oog, maar het kan altijd voorkomen dat jij een moment niet weet waar je Android telefoon is. Een verloren of gestolen telefoon is de nachtmerrie van veel Android telefoongebruikers. Bekijk hier de uitleg hoe jij je telefoon weer terugvindt wanneer deze gestolen of kwijt is.

  • Sunday 28 January 2018 15:53

Nationale voorleesdagen: apps voor echte boekenwurmen

Het zijn weer de nationale voorleesdagen. Van 24 januari tot 3 februari staan in het teken van boeken lezen en voorlezen. Heb je niemand om aan voor te lezen, pak dan zelf een boek. Of lees via jouw smartphone. Bekijk hier welke apps jij als boekenwurm absoluut nodig hebt.

  • Wednesday 24 January 2018 08:59

Life360 laat zien waar jouw vrienden en familie zijn

Whatsapp, Facebook en Instagram laten allemaal zien wanneer iemand voor het laatst online is geweest. Via Facebook en Instagram kunnen er locaties worden toegevoegd aan de foto. Maar dat hoeft niet te betekenen dat je op dat moment ook daadwerkelijk op die locatie moet zijn. Life360 laat zien op welke locatie jouw vrienden en familie op dit moment bevinden. Handig voor als er weer een code rood wordt voorspeld.

  • Tuesday 23 January 2018 19:18

Doei Dry-january: dit zijn de beste bierapps

Dry-january, de maand januari waarin iedereen zich nog aan de goede voornemens houdt. Het einde van dry-january is in zicht, de goede voornemens mogen weer overboord en het is tijd om je te verdiepen in deze apps voor bierliefhebbers.

  • Monday 22 January 2018 19:25

Samsung ontkent het opzettelijk langzaam maken van oudere modellen

Niet alleen Apple krijgt te maken met de beschuldiging dat zij opzettelijk oudere modellen langzamer maken. Ook Samsung krijgt deze beschuldiging. Waar Apple hier een duidelijk reactie op gaf, laat Samsung voor alsnog weten dat zij de oudere telefoons niet opzettelijk langzaam maken. Lees hier de reactie van Samsung

  • Sunday 21 January 2018 16:34

LG: “Wij releasen wanneer dit nodig is”

LG is de eerste smartphone fabrikant die de releasen van nieuwe toestellen totaal anders gaat aanpakken. Vice voorzitter Cho Sung-jin kondigde de nieuwe strategie aan tijdens de Consumer Electronics Show 2018. Over de reden om met een nieuwe strategie te komen zijn de meningen over verdeeld. Maar dat LG het anders aan gaat pakken is zeker!

  • Saturday 20 January 2018 20:19

Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ