Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie (pagina 4)

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Je kunt bij ons ook (losse) smartphones vergelijken, en zowel abonnementen vergelijken met toestel, als abonnementen zonder toestel. Verder vind je op deze website handige reviews over Android apps.

 

Filter nieuws:

Honor smartphone met dubbele camera nu ook in India beschikbaar

Honor, dochteronderneming van Huawei, brengt in januari 2008 een smartphone met dual camera in India op de markt. Deze smartphone was er natuurlijk al eerder, maar nog niet in India.

  • Monday 5 February 2018 16:46

Cat S60 smartphone overleeft een val van bijna 2 meter

Behoor jij tot één van de vele onhandige Nederlanders die regelmatig zijn smartphone laat vallen? Een gebarsten scherm zorgt voor hoge kosten. Wie terugverlangt naar de robuuste smartphones van vroeger moet zeker eens een kijkje nemen bij de CAT S60 van graafmachinebouwer Caterpillar.

  • Monday 5 February 2018 11:32

1 op de 6 Franse smartphonegebruikers heeft een Wiko

Samsung, Apple en Huawei domineren de smartphonemarkt. Toch zijn er een aantal kleinere merken sterk in opkomst. Wiko smartphones zijn vooral in Frankrijk en België populair. Zo blijkt 1 op de 6 Franse smartphonegebruikers in het bezit te zijn van een Wiko mobiel.

  • Sunday 4 February 2018 12:48

Falstar Smartwatch van Skagen is moderner dan zijn voorgangers

Skagen staat bekend om zijn tassen, portefeuilles en gewone horloges. Het is een merk dat al jarenlang geliefd is bij mensen die voor kwaliteit en design gaan. Nadat Skagen eerst een smartwatch met traditionele wijzerplaat uitbracht is het nu overstag gegaan met een moderne smartwatch met touchscreen.

  • Sunday 4 February 2018 12:39

We missen de uitstekende service van Kazam

Kazam, een merk dat in Nederland en België betrekkelijk nieuw was. De kazam Tornado 348 is een tijd in Nederland verkocht en is een opvallende smartphone met een dun design. Welk model je van dit merk ook koos, je kon altijd 3 jaar garantie en een gratis schermreparatie verwachten. Dat was nog eens een service waar iedereen blij van werd. Helaas is er enkele jaren na de oprichting van Kazam niets meer van het merk vernomen.

  • Saturday 3 February 2018 12:14

Smartphone fabrikant Oppo wil Europese markt veroveren

Steeds meer Aziatisch en Chinese smartphone fabrikanten verkennen de Europese markt. Tot nu toe wisten alleen Samsung, iPhone en Huawei Europa echt te veroveren. Het Chinese Oppo wil in 2018 ook een poging wagen.

  • Friday 2 February 2018 12:17

Zonder advertenties geen gratis apps

Veel apps uit de Google Play Store zijn gratis verkrijgbaar. Bij sommige apps betaal je voor een extra functionaliteit, terwijl het basisgebruik toch gratis blijft. Stoor jij je aan de advertenties in een app? Bedenk dat zonder deze advertenties de app niet gratis kan blijven bestaan.

  • Friday 2 February 2018 12:12

Kodak smartphone met professionele kwaliteit

Zeg je Kodak, dan zeg je fotocamera. Bij dit merk sta je niet direct stil bij een smartphone. Dan wordt het nu tijd om kennis te maken met Kodak Ektra, een smartphone waarbij alles draait om de camera.

  • Thursday 1 February 2018 12:34

Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ