Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie (pagina 3)

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Je kunt bij ons ook (losse) smartphones vergelijken, en zowel abonnementen vergelijken met toestel, als abonnementen zonder toestel. Verder vind je op deze website handige reviews over Android apps.

 

Filter nieuws:

Allereerste versus laatste Nokia smartphone

Nokia is een Finse telefoonfabrikant dat al sinds 1865 bestaat. Met hun mobiele telefoons hebben ze naam weten te maken. We nemen je mee naar de allereerste Nokia en vergelijken deze met het nieuwste model van dit merk.

  • Friday 9 February 2018 11:29

Dating app Pheramor maakt match op basis van DNA

Dat een gewone datingapp niet meer volstaat, laat Pheramor ons zien. Deze moderne app maakt matches op basis van een dna profiel. Hiermee gaat er een nieuw tijdperk van daten in.

  • Friday 9 February 2018 08:40

Huawei P20 uitgerust met triple camera

Het nieuwste model smartphone van Huawei, de P20, is de eerste triple camera smartphone ter wereld. Aan de achterzijde drie camera’s met een totale resolutie van 40 megapixels en een 5x hybride zoomlens, wat wil je nog mee? Huawei laat hiermee concurrenten Samsung en iPhone ver achter zich.

  • Friday 9 February 2018 07:41

Bescherm je smartphone tegen cryptojacking

Van hijacking of carjacking hebben we allemaal wel eens gehoord, maar wat is cryptojacking? Dit woord is betrekkelijk nieuw en is ontstaan nadat de populariteit van cryptocurrency toenam. Met cryptojacking wordt je smartphone, tablet of computer gebruikt voor het minen van cryptomunten. Er komt steeds meer kwaadwillenden software op de markt, het is daarom belangrijk om je apparaten goed te beschermen tegen cryptojacking.

  • Thursday 8 February 2018 12:43

Closing the Loop wint Circulair Award 2018

Het Amsterdamse Closing the Loop heeft de Circulair Award 2018 in de wacht gesleept. Dit bedrijf recycled oude smartphones en vermindert hiermee de uitstoot van CO2. Een goede zaak voor zowel Closing the Loop als het milieu.

  • Thursday 8 February 2018 12:42

Beursgang voor smartphonefabrikant Xiaomi

Xiaomi gaat de beurs op. Dit is goed nieuws voor de Chinese smartphone fabrikant, maar ook voor Nederlandse investeerders. Xiaomi is immers de op vier na grootste smartphone fabrikant. De beursgang wordt vergeleken met andere grote beursnoteringen zoals het internetbedrijf AliBaba. Met de beursgang ziet Xiaomi nieuwe kansen om nog verder door te groeien.

  • Wednesday 7 February 2018 12:08

Samsung 9 voorzien van beter werkgeheugen

In februari 2018 wordt de nieuwste Samsung Galaxy S9 aangekondigd: dit heeft een topman van de smartphonefabrikant laten weten. Er zijn eerder veel geruchten over de S9 rondgegaan. Duidelijk is dat dit toestel over meer werkgeheugen zal beschikken.

  • Tuesday 6 February 2018 15:33

OnePlus 5T wordt voorzien van de laatste Android update

Bezitters van de OnePlus 5T kunnen zich verheugen op de update naar Oreo. OnePlus is gestart met de officiële uitrol van  het eigen OxigenOS versie 5.0.3. Dit is de opvolger van OxigenOS 4.7.6. Bij deze wijzigingen hoort ook de verbeterde Android versie 8.0 (Oreo).

  • Tuesday 6 February 2018 11:46

Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ