Back to Top

Androidtoestel.nl - Smartphones & abonnementen – Nieuws & informatie (pagina 2)

Welkom op AndroidToestel.nl! - de Android website voor Nederland en België, met zeer uitgebreide informatie en nieuws over het besturingssysteem Android voor smartphones, tablets / laptops, camera’s en meer apparaten. Je kunt bij ons ook (losse) smartphones vergelijken, en zowel abonnementen vergelijken met toestel, als abonnementen zonder toestel. Verder vind je op deze website handige reviews over Android apps.

 

Filter nieuws:

Kamerleden maken gebruik van beveiligde smartphone

Binnen de politiek komt het vaker voor dat gesprekken worden afgeluisterd. Om dit te voorkomen maken Nederlandse bewindslieden en Kamerleden in sommige landen gebruik van een beveiligde smartphone. Hiermee wordt alle communicatie versleuteld verzonden, wat voorkomt dat belangrijke informatie uitlekt.

  • Tuesday 13 February 2018 08:23

Harry Potter game voor smartphones: Harry Potter Wizards Unite

Na de rage van Pokémon Go is het tijd voor een nieuwe smartphone game. Dezelfde ontwikkelaar van Pokémon Go lanceert in 2018 de Harry Potter game. De eerste sneak preview is via Warner Bros te bezichtigen en heet Harry Potter: Wizards Unite.

  • Monday 12 February 2018 19:18

Behoed kinderen voor digibesitas

Van obesitas oftewel overgewicht hebben we allemaal wel eens gehoord, ken je digibesitas ook al? Digibesitas bij kinderen is een betrekkelijk nieuwe welvaartsziekten. Hierbij is het kind verslaafd aan middelen die toegang tot het internet geven. Vooral de smartphone speelt een grote rol bij het ontstaan van digibesitas. Zo heeft 5% van alle 4-jarigen al zijn eigen mobiel.

  • Monday 12 February 2018 19:13

WhatsApp Web: hoe werkt het ook alweer?

Het bestaat al een behoorlijke tijd, WhatsApp Web, maar nog lang niet iedereen gebruikt het. Hoe werkt de webversie van WhatsApp ook alweer?

  • Sunday 11 February 2018 19:36

Alcatel 3c: prima instapmodel

Alcatel kwam al eerder met goedkope telefoons op de markt, en doet dit ook nu weer met de voordelig geprijsde Alcatel 3C (niet te verwarren met de oude C3). Dit toestel draait op Android 7.0 Nougat en is voorzien van 1GB werkgeheugen. Niet direct een smartphone voor het zware werk, maar wel prima voor iedereen die weinig eisen stelt aan zijn toestel.

  • Sunday 11 February 2018 10:17

Eerste smartphone met maar liefst 10 GB werkgeheugen

Het werkgeheugen in smartphones is de laatste tijd zeer groot. Zo wordt de Samsung Galaxy S9 uitgerust met 6 GB werkgeheugen, dit maakt de telefoon beduidend sneller. Dit jaar kunnen we het eerste toestel met maar liefst 10 GB aan werkgeheugen verwachten.

  • Friday 9 February 2018 11:51

Huawei P Smart een van de beste budget smartphones

We zijn altijd op zoek naar de beste smartphones tegen een lage prijs. De Chinese smartphonefabrikant Huawei weet telkens weer met uitstekende toestellen op de markt te komen. Deze doen niet onder voor grote merken als Samsung en iPhone. Voor 2018 zien we de Huawei Smart als een van de beste budget toestellen.

  • Friday 9 February 2018 11:44

De nieuwste Smartphones voor 2018

In februari vindt het Mobile World Congress plaats: hier worden de nieuwste smartphones gepresenteerd. Natuurlijk krijgen we hier niet alles te zien, ook de rest van het jaar zullen diverse smartphonefabrikanten met een nieuw model op de markt komen. We hebben grote verwachtingen van Samsung, Apple en Huawei. Ook andere merken zijn druk bezig met de ontwikkeling van een nieuw model.

  • Friday 9 February 2018 11:35

Beste Android deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnement vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden.


© Copyright 2009 - 2018 AndroidToestel.nl - www.androidtoestel.nl | Realisatie: AASHQ